Korting bij Avis
sale Actie code

Avis korting en kortingscodes

Ontvang exclusieve Avis korting met je Shopkorting account. Gebruik een Avis kortingscode voor extra korting.
Exclusieve Avis korting
Korting
Korting op autohuur Exclusief 4%
Extra informatie
  • Let op: Avis korting wordt pas toegevoegd aan je account, nadat je gebruik hebt gemaakt van autohuur
  • Avis korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW
-15%
Code

Scoor nu 15% op een huurauto in Noord-Amerika bij Avis met deze kortingscode


-15%
Sale Code

Bestel nu een huurauto in Latijns-Amerika met 15% korting met deze Avis kortingscode


-15%
Actie

Je geniet nu bij Avis van 15% korting op autohuur in de USA en Canada


Meer informatie
  • Te boeken tot en met 31-12-2018.
  • Geldig bij ophaallocaties tot en met 15-02-2019
  • Bij de reservering moet het Avis-kortingsnummer (AWD) H811101 worden gebruikt
  • Aanbieding is niet van toepassing op autogroep X.
  • Aanbieding is beschikbaar voor inboundverhuur bij deelnemende locaties in de Verenigde Staten en Canada.
  • De korting van maximaal 15% geldt voor Avis-inboundtarieven en is uitsluitend van toepassing op de tijds- en kilometertarieven van de huurauto
-15%
Actie

Geniet nu van kortingen tot 15% op autohuur in Singapore bij Avis


-15%
Actie

Scoor nu tot 15% korting op autohuur in de Verenigde Staten bij Avis


Meer informatie
  • Geldig voor ophalen tussen nu en 28 februari 2019
-25%
Code

Avis kortingscode - Je ontvang nu 25% op autohuur


-10%
Code

Avis kortingscode | Pak nu 10% korting op een huurauto in Turkije


-10%
Code

Geniet van deze 10% kortingscode op ALLE UK boekingen bij Avis


-25%
Code

Kortingscode Avis: krijg tijdelijk tot wel 25% korting op een autohuur


-15%
Code

Bespaar nu 15% op een huurauto in Singapore met deze Avis kortingscode


-15%
Code

Huur een auto in Amerika met maar liefst 15% korting met deze Avis kortingscode


-15%
Code

Ontvang tijdelijk maar liefst 15% extra korting op autohuur in Singapore met deze Avis kortingscode


Voorwaarden
  • Minimale duur van de huur: 4 opeenvolgende dagen
-15%
Code

Profiteer van 15% korting op autohuur in Singapore met deze Avis kortingscode


-15%
Code

Avis kortingscode voor 15% korting op een huurauto in Ierland


Actie
Actie

Nu bij Avis 10% korting + een GRATIS GPS tijdens je verblijf in Italië


Meer informatie
  • Alleen geldig op een verblijf in Italië
-20%
Actie

Geniet nu van tot 20% vroegboekkorting op je autohuur bij Avis


Actie
Actie

Je betaalt nu slechts 5 van de 7 dagen voor je huurauto in Europa bij Avis


-17%
Actie

Nu bij Avis tot 17% korting op je huurauto


Meer informatie
  • Aanbieding kan worden gereserveerd tussen 28-02-2018 en 13-03-2018
  • Aanbieding is geldig wanneer u de huurauto ophaalt tussen 28-02-2018 en 22-03-2018 (individuele uitsluitingsdata kunnen van toepassing zijn)
-20%
Actie Tips

Actie bij Avis: scoor nu tot wel 20% korting op autohuur


-20%
Actie

Bespaar tijdelijk tot 20% korting op autohuur bij Avis


Meer informatie
  •  Voor alle autohuur voor 22 maart 2018
Schrijf een Avis review
0 Avis reviews
Alleen Shopkorting leden kunnen een review toevoegen.

Cookies op Shopkorting.be

Shopkorting.be is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Wij gebruiken cookies en verwante technieken voor de volgende doeleinden:

Voor bovenstaande functies is het plaatsen van cookies noodzakelijk. Ook kunnen er via embedded content eventueel cookies van derde partijen op uw computer geplaatst worden.

Lees meer op https://www.shopkorting.be/policy